Historijat

Silverland Sarajevo do.o. je firma koja posluje od 2008 godine i bavimo se prodajom satova i nakita od srebra. Brand-ovi satova koje nudimo u nasoj prodavnici su Swatch, Seiko,Fosil,Diesel,Emporio Armani, Donna Karan, Tommy Hilfiger, Slazenger, Essence, Casio, Gant, Dainel Klein, Lee Cooper, Zzero,Lorus,Nautica, Daniel Wellington, Sergio Tacchini, Michael Kors

Nalazimo se u trznom centru Otoka(TC BINGO,) Gradacacka br.1, Sarajevo. Kontakt tel: 033/615-707


Silverland Sarajevo d.o.o. nastao je kao rezultat jednog sna, jedne lijepe vizije... Zelje da na jednom mjestu mozete ne samo da odaberete sat za sebe ili Vama dragu osobu, vec da prilikom odabiranja ili samo neobaveznog razgledanja modela dozivite sve estetske odlike uzivanja u umjetnickom djelu.


Silverland Sarajevo nudi sirok izbor nakita od srebra uzvoz iz Italije i Turske .

Nas cilj je da kontinuirano, svakim segmentom svog poslovanja opravdamo steceno povjerenje.

Nasa ponuda je najveci adut koji posjedujemo. S obzirom da danas sat i nakit predstavljaju manifest stila, ukusa, fetis, pokretno znamenje, znak raspoznavanja i licni stav, kolekcije su pazljivo odabrane i postavljene tako da posjetioci mogu da uoce razlike, naprave poredjenje i donesu pravu odluku. Ne postoji prilika, uzrast ili profesija za koju nemamo adekvatno rjesenje. Jednostavno ne raspravljamo o ukusima. Na svaki imamo odgovor!